Tijd (genoeg ;-))

Een van de vragen die mij zeer regelmatig wordt gesteld is: hoe lang doe je nou over 1 kledingstuk? Dat lijkt op zich niet eens zo’n moeilijke vraag maar een kant en klaar antwoord heb ik nooit…

Dat komt omdat ik altijd bezig ben met vele projecten tegelijk. Ik maak nooit een project af van A tot Z in ene keer. Er zijn dagen dan doe ik alleen maar ontwerpen tekenen en uitwerken. Er zijn dagen dan knip ik alvast een heleboel panden. Er zijn dagen dan lock ik alleen maar. Of rijgen. Of op de naaimachine. Of strijken.


Dat rijgen vind ik trouwens helemaal chill, ontspannend en zen… beetje favoriet. Zo heerlijk vind ik het om te doen, zo intens met het kledingstuk bezig zijn ook. Ik kan het best zonder te rijgen, simpelweg afspelden en door de naaimachine jassen maar ik vind het zo leuk om te doen. Bovendien zit het kledingstuk dan altijd perfect in elkaar, lekker even secuur doen :-) Tijdens het rijgen de gedachten even weg laten glijden naar fantasyland…een vorm van meditatie?
Works for me ;-)

Maar meestal mix ik alle bezigheden op 1 dag door elkaar. Zo komt het dat er hier wel 20 (en zijn het er nu 35??) jurkjes liggen, allemaal in een andere fase. Sommige net in elkaar, de andere al in de eindfase.
Voor mij werkt dat heel fijn. Waarschijnlijk kan ik ook niet anders want mijn hoofd stuitert over het algemeen ook behoorlijk van alle ideeën. Dat er voor zorgt dat die getekend moeten worden of uitgewerkt…of perse nu gemaakt.


Een enkel kledingstuk heeft dus geen netto tijd…ik ben altijd in de weer en dat maakt alles nou juist zo leuk. Van idee tot resultaat. I love it!

 

Bewaren

© 2011 - 2023 Pink Labelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel