Wist je dat…

  ¨   Dat ieder kledingstuk van Pink Labelle uniek is? Zo hebben we al duizenden jurken gemaakt en nog nooit één hetzelfde, dus echt allemaal anders en uniek! Voor ons ook een heerlijk uitdaging…
       En dat we iedere maand veel nieuwe items plaatsen... we werken niet met seizoenen maar gewoon lekker vaak en gevarieerd! Je krijgt altijd een seintje via de nieuwsbrief als er weer nieuwe items online zijn...

¨ Dat we ook jurkjes hebben die we in alle maten (36 t/m 46) maken, je herkent ze aan het ♥ voor de naam. Echter blijven we ook hiermee dicht bij onze waarden en betreft het een kleine oplage. Je kunt bij deze jurkjes ook de door jou gewenste lengte aangeven en eventueel andere voor geldende aanpassingen (bv langere mouwen, rekening houden met je figuur)

¨   Dat veel van de stoffen nog origineel uit de jaren ’60 en ’70 stamt? We speuren alles af naar deze originele stoffen en keuren op kwaliteit, deze moet immers goed zijn. Daarom werken we alleen met ongebruikte stoffen. Een andere prettige gedachte is om te werken met iets wat er toch al is, zeker in een maatschappij waar overconsumptie een groot probleem begint te worden (of al is)

¨   Dat de effen stretchstoffen wel nieuw zijn? Uiteraard geselecteerd op de allerbeste kwaliteit!

¨   Dat alle ontwerpen en ideeën van onszelf zijn? We bedenken, tekenen en werken alles zelf uit! Aan inspiratie ontbreekt het bij ons zeker niet, een bruisende bron en altijd in beweging.

¨   Dat we niet van verspilling houden en zo veel mogelijk milieuvriendelijk te werk gaan? Zelfs de kleinste stofjes worden verwerkt en ons knipafval wordt gebruikt voor vulling van bv kussens, poefjes en voor knutselprojecten op scholen/ kinderdagverblijven. Zo wordt alles op een nuttige manier gebruikt en reduceren we afval.

¨   Alles in Nederland wordt gemaakt? Wij zijn tegen de massale, onderbetaalde kledingindustrie waar mensen onder slechte omstandigheden werken. We maken liever gebruik van onze eigen economie, de talenten en krachten daarvan. We willen geen goedkope confectie met als doel zo veel mogelijk winst, nee… we gaan liever voor kwaliteit en eerlijk…
Pink Labelle is Fair Made in Holland!

¨   Dat bijna alle Pink Labelle items Green Planet zijn en je ze herkent aan ????

¨   Wij geen rekening houden met de modetrend? We willen niet meevloeien met de wegwerpkledingindustrie en gaan niet voor een tijdelijke trend maar voor tijdloos en duurzaam! Wij worden blij van de gedachte dat een kledingstuk jaren in je kast blijft hangen en met plezier gedragen wordt. Zo hoort het ook!

¨   Wij vrouwen een stukje bewustwording willen meegeven? We benadrukken graag dat iedereen uniek is en dat mag je laten zien, onderscheid jezelf van anderen… dat is goed voor je zelfvertrouwen. Kijk naar jezelf, weet wie je bent en wat je wilt laten zien. Ga niet klakkeloos mee met de grote meute... durf! Want realiseer je… kleding is als een tweede huid die laat zien wat er onder de eerste zit…

¨   Wij graag kleur in het leven brengen? Kleur brengt vrolijkheid en zorgt voor een goed gevoel. Kleur heeft namelijk een positieve uitwerking op jezelf en je omgeving!

¨   Wij staan voor een persoonlijke service en contact? In onze winkel kunnen we je persoonlijk te woord staan, een gezellige babbel maken, koffie drinken en advies geven. Het verschil met onze webwinkel is er eigenlijk niet… ook hier hebben wij hetzelfde streven. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even met ons kletsen.. mail gerust! Helaas is het digitaal koffiedrinken nog wel een punt waar we aan moeten werken ;-)

We zijn namelijk geïnteresseerd in onze klanten, jullie zijn belangrijk voor ons en wat dat betreft zijn we nog lekker ouderwets, bij ons is de klant nog steeds koning. Zowel online als in de winkel!

© 2011 - 2023 Pink Labelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel