Wat is Pink Labelle?


De collectie van Pink Labelle wordt schoon en eerlijk vervaardigd in Holland en we werken veel met vintage stoffen, door deze stoffen een nieuwe kans te geven steunen we een milieubewuste en schonere wereld!

Ook zijn we eigenwijs als het gaat om trends, massa en seizoensgebonden collecties. Onze kleding is duurzaam, kwalitatief en tijdloos. Daarbij wordt er van ieder item maar 1 vervaardigd of een hele kleine oplage, zo blijft uniek dan ook écht uniek. Net als jij. Ieder kledingstuk van Pink Labelle heeft haar eigen verhaal… ze is dan ook gemaakt met persoonlijke aandacht, passie en onwijs veel plezier!
Iedere maand vind je bij ons nieuwe en originele items… we willen jou blijven verrassen met een assortiment wat lekker in beweging is!

 

Voor wie is Pink Labelle?


Voor iedere vrouw die bewuste keuzes maakt. De vrouw met een eigen visie, een eigen stijl die zich durft te onderscheiden van de grijze massa. De vrouw die weet waar ze voor staat en niet klakkeloos een modebeeld volgt maar haar eigen keuzes maakt. De vrouw die vrolijk en positief in het leven staat, geniet en soms een tikkel lekker eigenwijs is.

Wat vind je bij Pink Labelle?


Een ruime collectie handgemaakte jurkjes, jassen, rokjes, vestjes, shirts, tassen, wrappers, pigtails en originele mode accessoires (sjaals, mutsen, legwarmers, halterbretels)

Wat kun je van Pink Labelle verwachten?


Sowieso een hele unieke collectie, deze ga je beslist nergens anders tegen komen. Bovendien wordt er hard gewerkt aan steeds weer nieuwe, frisse en verrassende ontwerpen die zeer regelmatig aan het assortiment worden toegevoegd.

Kleding die zich onderscheid van de massa met veel aandacht voor kwaliteit en comfort. Gemaakt met veel liefde, plezier en creativiteit! 
We richten ons speciaal op het middensegment om slowfashion voor iedereen toegankelijk te maken, om te laten zien dat je een keuze hebt. Dat er niet perse een flink prijskaartje aan een product hoeft te hangen dat staat voor een betere wereld. Dat het haalbaar is om hier in Nederland kleding handmatig te produceren als de juiste insteek er is, de motivatie om een doel te behalen. Jij een eerlijk en duurzaam kledingstuk waar je beslist onwijs van gaat genieten en daarbij een bijdrage levert aan een betere, schonere en bewuste (kleding) wereld!

Bovendien staat Pink Labelle voor een persoonlijke en rotsvaste service!

Pink Labelle brings happiness into your life...

© 2011 - 2023 Pink Labelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel