Van idee tot kledingstuk

Idee in mijn hoofd…visualisatie >kick!
Ontwerp uitwerken, tekenen…eerste zichtbare indruk…eventueel aanpassen >kick!
Uitzoeken stof…heerlijk neuzen tussen honderden stoffen naar net dat ene stofje…gevonden >kick!
Schaar door stofje laten glijden, panden knippen…idee krijgt meer zichtbare vorm >kick!
Locken, spelden, rijgen, naaien, spelden, rijgen, naaien, strijken >kick!

Idee uit mijn hoofd in mijn handen >KICK!!!

Tussen al deze stappen gloei ik, straal ik, lach ik, verwonder en bewonder ik maar vooral…GENIET IK!!

Pink Labelle, van passie tot kledinglijn

Kleding ontwerpen en maken is altijd mijn passie geweest. Voor mij is het de mogelijkheid om uiting te geven aan mijn creativiteit. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een hele kledinglijn.

Hoe het allemaal begon

Regelmatig was ik op zoek naar een kledingstuk wat nergens te krijgen was omdat mijn eigen stijl vrij uniek is. Mijn droom was om te kunnen maken wat er in mijn hoofd zat met mijn model, mijn uitgekozen stof in mijn uitgekozen pasvorm. Ik besloot  mijn eigen kleding te maken. Ik ontwierp een overgooiertje en kroop achter de naaimachine. Binnen een paar dagen was mijn idee een draagbaar feit. Ik was heel trots en voelde me zo goed in mijn eigen creatie! De creatieve breintrein begon op volle toeren te draaien en het regende ideeën in mijn hoofd, veel meer dan ik realiseren kon.

Delen met de wereld

Wat tot nu toe altijd van mij was geweest, wilde ik delen met de wereld.  Mijn ontwerpen mochten nu van alle vrouwen worden! Pink Labelle geeft vrouwen de mogelijkheid om anders te durven zijn. Anders, eigenwijs en hip maar altijd stijlvol en altijd uniek, want dat is het bijzondere concept van Pink Labelle. Geen confectie, geen massaproductie, maar een origineel kledingstuk, met liefde gemaakt.

Nog lang niet klaar

Ik ben nog lang niet klaar! Mijn hoofd zit vol met ideeën waardoor mijn bijzondere kledinglijn zich zal blijven ontwikkelen. Hierdoor groeit de collectie bijna dagelijks dus hou de website in de gaten. Omarm het anders durven zijn, want zeg nu zelf: een kledingstuk waarvan er maar eentje op de hele wereld is, daar móet je je wel heel bijzonder in voelen!

Lieve groet, Valentine Schelsema

ps. Pink Labelle op tv? Zekers! We waren te zien bij LifestyleXperience!! Bekijk onderstaande link...enjoy :-)

https://play.minoto-video.com/6888/CNBCrpM3TM2g.html

                        

 

 

© 2011 - 2023 Pink Labelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel